Ta din längtan på allvar!

–Vad vill du med resten av ditt liv?

Intensiv webbkurs ”Ta din längtan på allvar!” med fyra inspirationsvideos + 1 bonusavsnitt

Oavsett om du längtar efter en liten förändring eller har en dröm som kan  förändra ditt liv så vill jag med de här fyra videorna motivera och inspirera dig att komma igång. ”Om du har en dröm, slåss för den”, säger Lady Gaga. För att lyckas behöver man varken vara känd eller rik, och det handlar inte om magi utan om grundläggande strategier som, om du följer dem, leder dig framåt mot ditt mål. 

Ibland vill vi bort ifrån ett tillstånd eller en situation men är osäkra på vad vi vill ha istället. För dig som vill hitta en ny mening i ditt liv har jag gjort en specialvideo. 

Nu gör jag något  som jag aldrig gjort förut; jag bjuder dig på ett avsnitt ur min kurs ”Extra Du – när du vill nå längre”. I den videon visar jag hur du kan hantera osäkerhet, nervositet, rädsla och ångest. Den sortens känslor ska inte hindra dig från att ta din längtan på allvar! 

Fyra videos plus bonus som inspirerar dig att skapa det liv du vill leva.
Känslor och strategier är en underbar kombination. Känn efter i ditt hjärta vad du vill och håll huvudet kallt och forma strategier.
I de här videona berättar jag hur du kan använda både dina känslor och tankar för att nå framgång i det du längtar efter.

Få mitt spännande nyhetsbrev med tips, tankar och speciella erbjudanden. Gratis.

Om Catharina Nasenius

Catharina Nasenius, vd, psykolog, författare och skådespelare. Catharina är ledare för, och har grundat det internationellt framgångsrika Vardagens Dramatik AB. Mer än 150 000 personer från mer än 25 länder har deltagit i Catharinas och hennes teams seminarier. Catharina skriver böcker i ledarskap och personlig utveckling, producerar filmer och online-utbildningar.

Så glad att våra fantastiska chefer får chansen att lära sig att ta dessa 5 steg tillsammans med er på Vardagens Dramatik. Älskar att se ljuset i deras ögon då de ser framgången i sina respektive team.

Lena Karlsson

Rektor, Apoteksakademin

Pris: 495 kr