Beställning ”Extra Du!”

FAQ – Extra Du!

Fråga: Är det här en sån där vanlig ”tänk positivt kurs” om hur du ständigt lyckas bara du följer tio tips?

Svar: Tvärtom! Jag poängterar att en viktig ingrediens för att lyckas är att våga misslyckas. Och att livet innehåller alla känslor. Både glädje och sorg.

Fråga: Hur länge har jag tillgång till kursen?

Svar: Tillgången till kursen är inte tidsbegränsad.

Fråga: Kan jag gå kursen på mobilen?

Svar: Självklart. Kursen fungerar lika bra på dator som på surfplatta eller mobil.

Fråga: Vad menar du med att mina tankar styr hur jag lyckas? Låter flummigt.

Svar: Flummigt? Nej inte alls. Det är bara logiskt. Om du tänker att du aldrig kan uppnå det du önskar och den tanken gör att du aldrig ens försöker så kommer du naturligtvis aldrig nå dit du vill. Det är tankar som styr och skapar handlingar. Det gäller allt i livet. Din inställning påverkar vad du väljer att göra. Ganska enkelt!

Fråga: Varför ska jag köpa kursen istället för en självhjälpsbok för 250 kronor?

Svar: Du kan jämföra de här 30 kursavsnitten med ett antal terapitimmar  eller individuellt mentorskap. Det skulle kosta många tusen kronor.  Du har tillgång till kursen utan tidsbegränsning och du kan se om avsnitten hur många gånger du vill. Dessutom har du dem i mobilen och kan titta och lyssna när du sitter på bussen eller gör nåt annat.

Fråga: Ok att du har lyckats med mycket som du vill, men varför skulle samma strategier vara bra för mig?

Svar: Jag har lärt mig mycket genom att i 40 år varit framgångsrik entreprenör, chef, utbildare inom ledarskap och personlig utveckling. Plus allt jag har uppnått i mitt privatliv, men jag har också lärt av mina misslyckanden! Dessutom delar jag med mig av andras erfarenheter och kunskap. Jag garanterar att du genom kursen lär dig hur du gör för att göra ditt allra bästa. Det är ett stort steg till att nå det du längtar efter.

Fråga: Får jag bättre självkänsla?

Svar: Min utgångspunkt är att du redan duger som du är. Självkänsla handlar om att acceptera sig själv men det hindrar inte att vi vill nå längre, utmana oss själva och sträva efter att uppnå det vi drömmer om i jobbet och privat. Jag är övertygad om att du efter kursen känner dig ännu starkare i att våga vara du! Det är en bra grund för en bra självkänsla. Du kommer inte att vara ensam på vägen. Jag motiverar, pushar och stöttar dig!

 

 

Fill out my online form.