Ta nya steg i livet

Lady Gaga har sagt en uppmuntrande sanning som jag alltid säger till mig själv när jag deppar. Då känner jag mig starkare. Men för att nå våra mål behöver vi varken vara rika eller ha en magisk förmåga. De flesta har arbetat hårt för sin framgång och förstått en enkel ”matematisk formel”. Den presenterar jag i den här första videon.

Om några dagar kommer du få en video där jag berättar vad du ska tänka på och vad du ska göra när du vill utveckla ditt liv och nå dina mål. Missa inte den.

Om Catharina Nasenius

Catharina Nasenius, vd, psykolog, författare och skådespelare. Catharina är ledare för, och har grundat det internationellt framgångsrika Vardagens Dramatik AB. Mer än 150 000 personer från mer än 25 länder har deltagit i Catharinas och hennes teams seminarier. Catharina skriver böcker i ledarskap och personlig utveckling, producerar filmer och online-utbildningar.

Röster om Catharinas onlineutbildningar:

”Avsnitten ger mig energi och lust att använda… För mig känns det som att du talar direkt till mig … exempel, övningar och frågor att reflektera över gör innehållet pedagogiskt och tydligt. Att kunna använda de olika delarna som man själv vill…”

Marianne S Peterssom

Agnesus AB

”Så enkelt egentligen, och inspirerande. Vill bara sätta igång direkt!”

Jenny Andersson

Kursdeltagare