Ledarskap och organisation – webbkurser

Ledarskap för aktivt medarbetarskap, webbkurser och seminarier

Vardagens kommunikationsakademi erbjuder utbildningar som hjälper till att höja medvetenhet och kompetens bland chefer, medarbetare, enskilda avdelningar eller i hela organisationer. Vårt mål är att skapa effektivitet genom ett gott ledarskap, tydlig kommunikation och fungerande struktur – vi skapar helt enkelt välmående arbetsplatser.

Vad är ett pedagogiskt och bra ledarskap?

Vardagens Dramatik har 25 års erfarenhet i ämnet och vi har haft glädjen att utbilda över 150 000 chefer och medarbetare i 25 olika länder. Det är med den unika kunskapen i ryggen som vi nu har startat vår webbakademi. Vi utbildar och utvecklar genom webbkurser, onlineutbildningar, föreläsningar och interaktiva filmer som kan kombineras med introduktioner, seminarier och uppföljning på plats.

Våra utbildningar inom ledarskap riktar sig till chefer, medarbetare och enskilda personer. Vi designar  och skräddarsyr våra utbildningspaket för att passa dig som kund och din organisations behov. Vi leder dig igenom en process som skapar effektivare team och ett bättre ledar– och medarbetarskap.

Vi erbjuder även färdiga utbildningspaket och webbkurser som du kan gå direkt här på webben. Det är enkelt att komma igång och våra utbildningar fungerar lika bra i datorn som i mobilen och surfplattan.

När du behöver utveckla chefer och arbetsgrupper

Då är du varmt välkommen att kontakta Vardagens Kommunikationsakademi. Ring, skriv eller kom och hälsa på i våra trevliga lokaler på söder i Stockholm – det är lätt att prata med oss om goda lösningar!

Vi har kunskap, erfarenhet och verktyg för att utbilda och utveckla ledare och medarbetare att skapa attraktiva arbetsplatser.

 

Välkommen att kontakta oss direkt!
Telefon: 08-84 71 32 eller E-post: info@vardagensdramatik.se

 


 

Mer om Vardagens Dramatiks seminarier och interaktiva utbildningar

Mer om våra webbkurser Mer om våra utbildningar