Extra Du – när du vill nå längre

Välkommen till min värld.

I min värld mäts inte framgång i att jämföra sig med andra och tycka att man lyckats bättre.
Min definition av framgång, och kanske även din, är att du är framgångsrik om du känner dig lycklig och vet att du har gjort ditt allra bästa i livet för att utvecklas, bli den du vill vara och nå till det du längtar efter.
Oavsett om du behöver förändra något stort eller litet, behöver du kanske gå utanför din komfortzon. Det hjälper jag dig med i den här kursen. Men det är inget quickfix. För att bli den vi vill vara och leva det liv vi vill leva krävs ofta ansträngning och framför allt motivation. En ärlig inre motivation. Det är den som driver oss framåt. Jag hjälper dig med att hitta din motivation om du tvekar. Livet är för viktigt för att slarvas bort.

I min kurs ”Extra Du – när du vill nå längre” visar jag hur du:

  • Hittar och formulerar dina drömmar och mål
  • Planerar
  • Agerar

Du får en egen individuell plan som du skapar utifrån kursen. Om du efter två veckor inte tycker kursen håller vad jag lovat, mailar du oss och du får genast pengarna tillbaka.
Du tar en chans – men ingen risk

Under de närmsta 48 timmarna har du 50 % rabatt.
Skriv in rabattkod: EXTRADU50.

Om Catharina Nasenius

Catharina Nasenius, vd, psykolog, författare och skådespelare. Catharina är ledare för, och har grundat det internationellt framgångsrika Vardagens Dramatik AB. Mer än 150 000 personer från mer än 25 länder har deltagit i Catharinas och hennes teams seminarier. Catharina skriver böcker i ledarskap och personlig utveckling, producerar filmer och online-utbildningar.

Röster om Catharinas onlineutbildningar:

”Avsnitten ger mig energi och lust att använda… För mig känns det som att du talar direkt till mig … exempel, övningar och frågor att reflektera över gör innehållet pedagogiskt och tydligt. Att kunna använda de olika delarna som man själv vill…”

Marianne S Petersson

Agensus AB

”Så enkelt egentligen, och inspirerande. Vill bara sätta igång direkt!”

Jenny Andersson

Kursdeltagare