Så skapar du attraktiva arbetsplatser

 

Kompetensutveckling och psykosocial arbetsmiljö

Se filmen

–Funderar du på att byta jobb eller trivs du och vill stanna kvar? Vet du varför?

Vi människor är olika men vi är också lika och det finns vissa grundläggande behov som de flesta av oss delar. Så chansen är stor att dina skäl också är andras.

Idag är det viktigare än någonsin att arbetsplatser är attraktiva eftersom vi då söker oss dit, vi trivs och vill stanna kvar. Risken med oattraktiva arbetsplatser är att de som vill ha utveckling söker sig bort och de som är bekväma eller rädda stannar kvar. Missnöjda medarbetare är inte de bästa att möta kunder/patienter eller klienter. Engagerade medarbetare som mår bra skapar framgång.

– Hur är det hos er?

 

Catharina Nasenius har i mer än trettio år tillsammans med sitt team studerat och undervisat i management, medledarskap och teambuildning. De har mött fler än 150 000 deltagare i seminarier över hela Sverige och har under 15 års tid regelbundet undervisat på ett av världens ledande ledarskapsinstitut. Deltagare vid dessa tillfällen var chefer från hela världen. Catharina har skrivit ett antal böcker och givit tusentals interaktiva teaterföreställningar och workshops.

 

Fill out my online form.

Välkommen att ta kontakt och prata direkt med oss!

Tel: +46 (0)8–84 71 32
E-post: info@vardagenskommunikationsakademi.se

– Här får du veta allt om webbkursen ”5 steg till ett Dreamteam”

Nöjd kund garanti

Vi har professionell kunskap och unik erfarenhet

Under tjugofem års tid

har vi utbildat 150.000 chefer och medarbetare

från 25 olika länder