Utveckla ditt liv och nå dina mål

DU VILL TA NYA STEG I DITT LIV
Gör det enkelt. Börja med att fokusera på två områden när du vill utveckla ditt liv och nå dina mål. Det mentala och det konkreta. Jag beskriver i detalj hur du ska göra.
Se upp! Det finns nånting som du absolut ska undvika. Jag berättar vad det är.

Om några dagar kommer du få en ny video. I den berättar jag om hur jag ser på framgång och vilka konsekvenser det synsättet får relaterat till personlig utveckling och strävan efter att nå mål.

Jag kommer också berätta vad min kurs ”Extra Du – när du vill nå längre” innehåller. Du kommer få ett specialerbjudande som gäller under 48 timmar. Missa inte det.

Om Catharina Nasenius

Catharina Nasenius, vd, psykolog, författare och skådespelare. Catharina är ledare för, och har grundat det internationellt framgångsrika Vardagens Dramatik AB. Mer än 150 000 personer från mer än 25 länder har deltagit i Catharinas och hennes teams seminarier. Catharina skriver böcker i ledarskap och personlig utveckling, producerar filmer och online-utbildningar.

Röster om Catharinas onlineutbildningar:

”Avsnitten ger mig energi och lust att använda… För mig känns det som att du talar direkt till mig … exempel, övningar och frågor att reflektera över gör innehållet pedagogiskt och tydligt. Att kunna använda de olika delarna som man själv vill…”

Marianne S Petersson

Agensus AB

”Så enkelt egentligen, och inspirerande. Vill bara sätta igång direkt!”

Jenny Andersson

Kursdeltagare