”Extra Du, när du vill nå längre…”

– en webbkurs i personlig utveckling

När du bestämt dig att leva ditt liv och inte någon annans.

När jag var trettio år ”förlorade jag allt”: mitt tioåriga samboförhållande tog slut. Jag var förtvivlad. Tvingades lämna bonusbarn, katt, en stor idyllisk villa och flyttade in i en andrahandslägenhet som var lika liten som mitt tidigare badrum. Jag arbetade som frilansare och hade just då knappt några uppdrag. Då dog min pappa. Känslor och tankar i en enda röra. Jag var tvungen att ta mig samman och fråga mig själv; vad längtar jag efter och hur ska jag göra för att komma dit? Jag tänkte nytt och formade strategier. Idag har jag som entreprenör, VD och mamma förverkligat mer än jag någonsin trodde var möjligt.

Oavsett om du vill förändra ditt liv eller putsa på din personliga utveckling så är det första steget att ta din längtan på allvar. Nästa steg är skaffa en strategi som ger dig fart. Vill du göra en mindre förändring går det snabbt, vill du ta stora steg i ditt liv kräver det mer planering. Om du har människor omkring dig som stöttar dig har du det lättare än om du har en omgivning som motarbetar dig. 

Vad längtar du efter?

Vad händer om du inte tar din längtan på allvar? Tänk om du bara låter tiden gå… och blir kvar där du är. Hur kommer du må då? Under min resa från nolläge till idag har jag genom erfarenhet lärt mig hur man formulerar strategier och fullföljer dem.

 

Jag hjälper och pushar dig att: 

 •  formulera din längtan och dina drömmar 
 •  stärka din självkänsla och ditt psykologiska immunförsvar
 •  övervinna det som hindrar dig
 • skaffa den information och kunskap du behöver
 • hitta din styrka att gå framåt när du håller på att ge upp
 • veta hur du får med andra på ”ditt tåg”

 

Den här kursen heter ”Extra Du” därför att du ska ta dig själv på allvar och för att det är nu det gäller. Det är inte andras normer och värderingar som ska styra ditt liv. Då blir du kvar där du inte vill vara.

I kursen hjälper jag dig att:

 • Hitta och formulera dina drömmar och mål
 • Planera
 • Agera

Genom att göra verklighet av dina drömmar inspirerar du andra att våga. 

Om Catharina Nasenius

Catharina Nasenius är sedan många år framgångsrik entreprenör, Vd, författare, skådespelare och konsult. Hon är grundare av utbildningsföretaget Vardagens Dramatik.

Vardagens Dramatik är ett internationellt företag som under 30 år utbildat över 150 000 människor från 25 olika länder med sina seminarier. Catharina har skrivit flera böcker och skapat ledarskapsmodellen ”5 steg till ett Dreamteam” som finns som webbutbildning. Catharina formulerar sina strategier i hur du lyckas med de förändringar du vill göra i ditt liv i webbkursen ”Extra Du – när du vill nå längre”. Catharina har tre döttrar.

 

Läs mer om webbkursen

När och hur du vill

Du får tillgång till allt kursmaterial på en gång. Kursen fungerar lika bra på mobil, surfplatta och dator. Alla föreläsningar är filmade men går också bra att lyssna på när du har tid över.

 

Din egen framtidsplan

Efter varje område svarar du på frågor som leder till att du får en färdig plan att följa så att du når ditt mål.

 

Nöjd kundgaranti

Om du inte är nöjd med kursen inom två veckor skickar du ett mail och får pengarna tillbaka. Du behöver inte ens motivera.

 

Kursen lär dig hur du:

 • Blir klar över vad du längtar till och varför
 • Tar reda på vilka av dina drömmar som är värda att kämpa för
 • Stärker din självkänsla och självförtroende
 • Hittar strategier att gå framåt när du håller på att ge upp
 • Förstår hur du motiverar andra att följa med ”på ditt tåg”

 

I kursen ingår

• Filmade föreläsningar och instruktioner
• Verktyg som du direkt kan omsätta
• ”Din egen framtidsplan” 
• Du har utan tidsbegränsning tillgång till kursen
• Nöjdkundgaranti – om du inte är nöjd med kursen så meddela oss inom två veckor så får du pengarna tillbaka och vi avslutar ditt deltagande

 

Det handlar inte bara om att göra sitt bästa, utan om att veta svaret på ”hur gör jag för att göra mitt bästa?”. Det berättar jag i den här kursen.

Det de flesta människor ångrar i livet är inte det de gjorde utan det de inte gjorde. Extra Du är mycket mer än en kurs i hur du når längre – det är en resa i din egen personliga utveckling, i att våga vara du!

Kursen tar dig steg för steg mot det du vill uppnå. Genom att skapa en personlig ”Min plan” följer du i detalj din framgångsrika väg mot dina mål och ännu längre.

Du kommer inte att vara ensam på vägen. Jag motiverar, pushar och stöttar dig!

F A Q – vanliga frågor

Fråga: är det här en sån där vanlig ”tänk-positivt-kurs” om hur du ständigt lyckas bara du följer tio tips?
Svar: Tvärtom! Jag poängterar att en viktig ingrediens för att lyckas är att våga misslyckas. Och att livet innehåller alla känslor. Både glädje och sorg.

Fråga: Hur länge har jag tillgång till kursen?
Svar: Tillgången till kursen är inte tidsbegränsad.

Fråga: Kan jag gå kursen på mobilen?
Svar: Självklart. Kursen fungerar lika bra på dator som på surfplatta eller mobil.

Fråga: Varför ska jag köpa kursen istället för en bok för 250 kronor?
Svar: Du kan jämföra de här 30 kursavsnitten med individuellt mentorskap. Det skulle kosta många tusen kronor.  Du har tillgång till kursen utan tidsbegränsning och du kan se om avsnitten hur många gånger du vill. Dessutom har du dem i mobilen och kan titta och lyssna när du sitter på bussen eller gör nåt annat.

Fråga: Ok att du har lyckats med mycket som du vill, men varför skulle samma strategier vara bra för mig?
Svar: Jag har lärt mig mycket genom att i 40 år varit framgångsrik entreprenör, chef, utbildare inom ledarskap och personlig utveckling. Plus allt jag har uppnått i mitt privatliv, men jag har också lärt av mina misslyckanden! Dessutom delar jag med mig av andras erfarenheter och kunskap. Jag garanterar att du genom kursen lär dig hur du gör för att göra ditt allra bästa. Det är ett stort steg till att nå det du längtar efter.

Fråga: Får jag bättre självkänsla?
Svar: Min utgångspunkt är att du redan duger som du är. Självkänsla handlar om att acceptera sig själv men det hindrar inte att vi vill nå längre, utmana oss själva och sträva efter att uppnå det vi drömmer om i jobbet och privat. Jag är övertygad om att du efter kursen känner dig ännu starkare i att våga vara du! Det är en bra grund för en bra självkänsla. Du kommer inte att vara ensam på vägen. Jag motiverar, pushar och stöttar dig!

Har du frågor? Välkommen att kontakta mig!

E-post: catharina@vardagenskommunikationsakademi.se

Tel: +46 (0)8–84 71 32

Nöjd kund garanti