Gör din röst hörd! – bli trygg att tala inför publik

Jag har tillbringat större delen av mitt yrkesliv ”på scen”. Agerat inför 10, 200 eller många hundra i publiken. Jag har för det mesta känt ett stort lugn men ibland har jag varit nervös. Och under en period fick jag scenångest, vilket var en hemsk upplevelse, och jag kom över det. Efter den upplevelsen har jag full förståelse för vad människor går igenom som känner ett starkt obehag.

Blir du nervös och känner ett obehag när du ska prata inför en mindre eller större grupp människor? Om du inte är bekväm med att prata inför andra, så är du inte ensam om det.

Men det går att komma över obehaget och bli trygg i situationen.
I videon ger jag dig sex tips på hur du ska känna dig trygg inför din publik, oavsett om den består av tio eller tusen personer.

Om Catharina Nasenius

Catharina Nasenius, vd, psykolog, författare och skådespelare. Catharina är ledare för, och har grundat det internationellt framgångsrika Vardagens Dramatik AB. Mer än 150 000 personer från mer än 25 länder har deltagit i Catharinas och hennes teams seminarier. Catharina skriver böcker i ledarskap och personlig utveckling, producerar filmer och online-utbildningar.

Ta vara på livet!

Våra onlineutbildningar