Aktuellt på Vardagens Kommunikations Akademi

Uppskatta att du inte är perfekt

Kräv inte perfektion av dig själv och andra. Jag har alltid mycket som jag längtar efter att uppleva och att uppnå. Men jag märker att när jag fokuserar på det som jag inte har lyckats med så tappar jag kraft och initiativförmåga. När jag istället tänker på de små...

Gör ditt bästa – och få ro

Känner du dig stressad att hinna med allt och  pressad att lyckas?  Isåfall är du inte ensam. Se dig omkring på tunnelbanan, bussen på tåget. Vi försvinner ner i våra mobiler och kollar fb, Instagram, twitter ... Vi tar hela tiden till oss ny information om privata...

Attraktiva arbetsplatser

Hur skapar man attraktiva arbetsplatser och goda relationer på jobbet?   Har du funderat över vad som fick dig att söka ditt nuvarande jobb och vad som får dig att stanna kvar? Förmodligen delar du dina skäl med många andra. Även om vi har individuella motiv till...

Ledarskap, metoder och trender

LEDARSKAPSMETODER – likheter och olikheter Efter att ha studerat och undervisat i ledarskap några decennier har jag bevittnat hur ett antal metoder passerat förbi. Den ena ledarskapstrenden avlöser den andra. Några är på modet under ett kort tag medan andra har...

Den unga generationens arbetsmoral

Jag läser med intresse artikeln i DN om Den unga generationens dåliga arbetsmoral av Tove Nandorf. Vd:n för Företagarna, en intresseorganisation som jag själv är medlem i sedan flera år, redovisar ett missnöje från företagare angående ungdomars arbetsmoral. Är det...